• Архив

Послания


ВЕЛИКИЯ ДАР НА БОГА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.
КРЪСТОВДЕН
Обикновено хората все намират за какво да се жалват, оплакват от съдбата и живота си. Ако не едно, то друго, но все нещо не е наред, или не им харесва.

Прочетете още…

ЦАРСКАТА ДУХОВНА КОРОНАЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
Скъпи приятели, в момента човечестото и Земята са включени в такъв енергиен вортекс, в такова вибрационно кипене, в каквото никога не са били досега.

Прочетете още…

ГОЛЕМИТЕ ПОРТАЛИ НА ПРЕХОДА – ЛЪВСКИТЕ
И НАСТОЯЩИЯТ ЗА 2021 ГОДИНА
Мощни енергии отново заливат Земята. Силни, дълбоки, зареждащи, преструктуриращи, наместващи. На 21-ви срещу 22-ри юли започна постепенното им насочване и спускане към Планетата. Отвориха се Вратите за предстоящия Лъвски Портал

Прочетете още…

ЖИВОТ И СМИСЪЛ. БЕЗСМЪРТНАТА ДУША В БЕЗКРАЯ
Защо сме тук, защо живеем – с Душа дарени и чрез нея проявени?!
Има въпроси, които трябва да се зададат, неща, които да се случат, събития, през които да се премине.

Прочетете още…

ЗАПОЧНА ПРОЦЕСЪТ НА РЕАЛНОТО ВЪЗНЕСЕНИЕ
Ликувай, човечество! Радвай се! Дългоочакваният Миг дойде! Възнесението е в пълен ход!

Прочетете още…

ГЛАСОВЕТЕ НА ЧАКРИТЕ – ПРОДЪЛЖЕНИЕ
Гласовете са вибрации, честотни трептения, които излъчваме. Не истински глас, който чуваме, а енергия, която възприемаме и усещаме и която ни предава информация.

Прочетете още…

МОЩНИЯТ ПРОЦЕС НА ВЪЗДИГАНЕТО И ПРОМЯНАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧАСТ II – НОВ ЕТАП В РАЗВИТИЕТО – КОСМИЧЕСКАТА КУНДАЛИНИ И ГЛАСОВЕТЕ НА ЧАКРИТЕ
Тоталното ни обновление е в пълен ход – на Духовно, енергийно, физическо и психическо ниво. Засяга всеки квант енергия в нас, Съзнанието ни, цялостната ни структура и устройство като човешка, материална и Духовна Същност.

Прочетете още…

МОЩНИЯТ ПРОЦЕС НА ВЪЗДИГАНЕТО И ПРОМЯНАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧАСТ I

Навлязохме в най-хубавия период от поредицата знаменателни събития, с които ще изпратим една от най-знаковите години в историята на човечеството – 2020.

Прочетете още…

ПОРТАЛИ И ПРЕХОД –
ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
Големият, разтърсващият, разбутващият, за да подреди всичко отново във Времето, беше Лъвският Портал. Днешният – 10.10.2020г. е съпътстващ, помощен.

Прочетете още…