• Архив

НАСТОЯЩ ПРИЗИВ ОТ АНГЕЛИТЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО:
НИЕ СМЕ ТУК!
ДОЙДОХМЕ, ЗА ДА УСКОРИМ ВЪЗХОДА ВИ,
ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ В НОВАТА ГАЛАКТИЧЕСКА РАСА,
КОЯТО БОГ НЯКОГА ЗАЛОЖИ ВЪВ ВАС

c9c08bea8e3810ffdb28dee4421a9a02

     Мили приятели, днес, сутринта на 28.01.2016, дойде от Ангелското Царство важна информация за човечеството и Планетата, която ни помолиха да споделим с вас, защото това, което тя съдържа, касае всички и всеки един от нас ще бъде повлиян от нещата, предадени чрез нея.

     Започва мощна масирана Ангелска Акция за енергийно изчистване на Планетата и човечеството, за пречистване на човешката Природа и Същност и нейното Духовно Извисяванe и това ще се усети от всички и навсякъде. Ще обхване физическото, емоционалното, менталното, духовното и чисто вибрационното ниво на Присъствие на хората, Тук и Сега. Мнозина от вас ще станат свидетели на едва ли не чудодейни неща в самите тях и в живота им. Ще има такива, които ще бъдат изправени пред различни внезапни обстоятелства и случки, изискващи бързи и различни от досегашните им реакции и решения, в резултат на познати навици и поведение. Ще ви съпътстват разтърсвания, за едни от вас те ще са драми, за друга част осъзнавания и прозрения, а за трети, налагащи се безкомпромисни действия и избори. И всичко ще ви тласка в нова Посока на Битието като цяло и в различни измерения на собствените ви Проявления, Присъствие като Същност, Създание и Божествено Творение. Но случващото се е за най-Висшето ви Благо и Добро, независимо че някои могат да се почувстват притиснати и изплашени, или да упорстват отново, без да разбират, че трябва да се променят. Останалите обаче буквално ще полетят и ще се изстрелят в други орбити на Съществуване.

     Целта на всичко, което предстои, е човекът да се превърне в по-съвършен и Светъл свой вариант, носител на по-чисти и Висши Духовни качества и ценности. При всеки да се достигне максималното им Проявление и Притежание и съответно то да се затвърди и закотви стабилно в него и в живота му. Ще се работи с всеки един поотделно, пряко и индивидуално, както и на общочовешко и Планетарно ниво. Въздействието ще включва енергийната система, Съзнанието, Душата, Сакралното пространство на Сърцето, както и общия енергиен фон и масовото Съзнание. Ще се изчиства енергийната мрежа на Земята и Пространството около Нея, за да се олекоти и повиши вибрацията на честотното поле, в което сме позиционирани. Това ще улесни достъпа до нас на Висши Съзнания и Присъствия от Духовните сфери на Божествената Реалност, както и обратно. Ще се освободи от тежката и плътна енергия Пътят на Извисяващите се Души и навлизането на Съзнанието ни в по-Високите нива на собственото ни съществуване в Творението, изразено чрез Многомерните ни Висши Аспекти в Него.

     Всичко това се прави като пряка подготовка на Възнесението. В по-ниските пластове около Земята вече ще могат да се настанят трайно кораби на Галактическата Федерация. В тях ще присъстват Същества от много Високи Измерения на Вселената, а също и избрани Представители на Галактиката. Основна роля ще играе Командата на Командир Ащар и самият Командир Ащар, както и досега, но този път ще се присъединят и много Висши Вселенски Създания. Отряди Ангелски Воини на Архангел Михаил ще заобиколят отвсякъде Планетата, за да я пазят и защитават, да се грижат за човечеството. Всички Ангели-хранители ще са плътно до хората, с които са свързани и ще работят с тях за собственото им Духовно развитие. В рамките на година и половина много от тях ще усетят осезаемо не само това Присъствие, но и ще успеят да се свържат енергийно и телепатично със своите Ангели, Души, Висши Същности и други Извисени Съзнания. Човечеството масово ще бъде повлияно от това Общуване в посока на Осъзнаване и Израстване.

   angelsearth Всички Същества от Божествения Свят ще действат в синхрон, единно и цялостно върху Планетата и хората за тяхната Промяна. Няма да има приоритетни, нито пренебрегвани зони и човешки Същества. Идеята е компактен мощен едновременен Светлинен Поток да се излее върху човечеството и Земята, да обхване всичко и всички, да Въздигне, доколкото е възможно на този етап, вибрациите навсякъде и това да остане така като стабилно постижение, трайно внедрено в нашия Свят. То сравнително бързо, само за две-три години, ще донесе голям напредък, ще се осъществи буквално Скок в Духовната еволюция на човечеството, в разбирането за съществуването ни изобщо, както и в Съзнанието. Оттук ще последват множество чисто физически и материални промени в Света и пренастройване на човешките цели, стремежи, убеждения, посоката и начина на живот като цяло.

     Започва Разцветът на човешката раса и цивилизация, който ще се разгърне след 2017г. и ще достигне Апогея си в периода между 2027г. и 2033г. и ще продължи трайно и равномерно. Това е инициатива, дошла от Ангелските Селения, от Съвета на Архангелите, начело с Архангел Метатрон, Михаил, Задкиел, Уриел и Габриел. Подготвя се, по-скоро бихме казали, трасира се и осигурява Пътят за човешкото Възнесение, който включва този времеви и пространствен отрязък на Вселената, където пребивават сега хората и Земята. Прави се, за да се освободи и облекчи максимално Пътуването към и в Светлината, в Нейните Висши Октави. Всичко това е свързано с предстоящи събития, които скоро ще са факт и е част от предварителните приготовления за тях. Належащо е да се направи, вече е крайно време и е абсолютно необходимо условие за успешното осъществяване на Божествения План за нашия Възход. Експериментът, наречен човешко физическо-Духовно Възнесение не се отменя, а и няма да бъде повече отлаган. Това е категоричната позиция на всички Сили на Светлината и лично на Татко Бог, независимо че не ще се случи едновременно и повсеместно за всички. Той ще стартира като индивидуален процес и десетилетия след това ще се разгърне напълно, но само ако човечеството следва предадената Доктрина и начертаната Посока, ако възприеме Истината и ѝ се отдаде изцяло.

     Посланието на Ангелите и Архангелите към нас, както и това на Бог, е Сега да се съсредоточим и вглъбим само в Духовните си Същности и тяхното Развитие, да отхвърлим по-бързо от себе си внушенията на матрицата, разделението, егото, дуалността на триизмерната действителност и да разтворим Душите и Сърцата си за енергиите, Любовта и Мъдростта, които искат да ни предадат и помогнат да внедрим в нас, всички Светли Същества. Да загърбим своя малък личен свят, дребното си човешко съществуване и всекидневни, затлачени в ниското, мисли, емоции, чувства, амбиции, действия, приоритети, мечти и въжделения и да ги просветлим и въздигнем.

     Защото Бог чука на вратата ни, Ангелите и Светлината са на прага ни и ние трябва да ги посрещнем с Чисти Обятия. С огромна Любов и Благодарност да приемем Великия Дар на Създателя, който толкова отдавна очакваме и който ще ни направи Нова, Извисена Галактическа Раса! Да позволим на Неговата Благодат и Божествен Благослов да станат част от Съществата ни Завинаги!

     В името и в Прослава на Отеца! Амин!

     С Обич, Селфидона

Loading

Share:

4 Comments

  1. Нека да е истина! Усетих нещо подобно в края на 2014, след това ме завъртя работа, грижи, болници, финансови дупки, но през 2014, декември, сякаш усетих ангелско или божествено или извънземно присъствие. Тази публикация описва точно усещанията ми през 2014. За мене това е чиста истина. ДА БЪДЕ. НЕКА СИ ПОМАГАМЕ И РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ВЪПРЕКИ РАЗЛИКИТЕ В СЪДБИТЕ СИ, НИЕ, ХОРАТА СМЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ БОГ И СМЕ ЕДНО ЦЯЛО.

  2. Антоанета

    Da

  3. MNogooo Vi BlaGodaria , az sam jivko jelev , i Jelaia da se y4a mnogo , v Imeto na BOg , na Angelite ,ako Jelaete MOlia Vi izpratete mi pove4e Informacia , kak da se Vazvisiavame , Izy4avame ,DA BADE , AMIN !
    XRISTOS VOSKRESE !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *