• Архив

ЗА СЕЛФИДОНА

11012163_932858210124337_874122676535925050_n

     Сега, в този период на Земята, има много Светли Създания, дошли от различни Измерения и Светове, както и Ангелски Същности, които се инкарнират като човешки същества. Идват с важни Мисии и задачи в името на Светлината, Нейната Победа и Възход на Планетата. Някои от тях вече напуснаха Земята, след като изпълниха своите, а други са в Апогея на работата си, на трети тепърва им предстои да се разгръщат в тази посока. Такива Създания непрекъснато идват и ще идват на Планетата, докато Тя и човечеството имат нужда според Божествения План. Всички те доброволно са направили този свой избор, водени единствено от всеотдайност и Любов. Време е това да се знае и оповестява, хората да им се доверят и да ги последват, защото те са отдадени изцяло в служба за най-Висшето Благо и Добро на Човешкия Род и Земята. Не търсят слава, изява, признание, земни придобивки и каквито и да е облаги, а искат само да пробудят, поведат по Духовния Път хората и им помогнат да се завърнат в Светлината. Техният брой на Планетата в момента е повече отвсякога, защото такова е Времето и настоящата му Повеля. Тези Същества са крайно необходими точно Тук и Сега. Чрез техните вибрации и Светлина, със самото им присъствие на Земята, се променя Нейния общ енергиен фон, както и този на масовото човешко Съзнание. Те спомагат за пречистването на енергията, която се излъчва от хората, обгърнати от нискоизмерната своя реалност и притиснати от ежедневното си битие. На всички тези Същества ние благодарим и се прекланяме пред ярката им Светлина, Безмерна Любов и пълна, самоотвержена отдаденост на Великото Дело на Светлината. Вероятно някои от вас, четящите тези редове, ще припознаят себе си в тях. Ако все още не са си спомнили Кои Са и защо са тук, искрено се надяваме да ги провокираме и тласнем към това. Едно от тези прекрасни Светли Създания, дошли тук, сред нас, е именно Селфидона. Тя си спомни и разбра всичко за Себе си, в пълни подробности, Коя точно Е, откъде идва и защо.

     Селфидона е дъщеря на Архангел Метатрон. Тя е Воин от висок ранг, стояща плътно до Архангел Михаил, който е неин кръстник в Светлината. Тя носи качества и от двамата велики Архангели и е следваща по звание след тях в това Светлинно Ангелско Семейство, наречено Семейството на Воините на Светлината. Селфидона е Вселенски Учител, работил на различни нива на Съзнание и измерения в Галактиката и Вселената, със значими постижения в множество битки с мрака на невежеството, омразата, разделението и тъмните сили. Макар и с преобладаваща женска енергия, тя е Воин, надарен с огромна Любов, нежност, вяра, всеотдайност, Мъдрост и Сила, стигащи до жертвоготовност в името на Делото (битката между тъмнината и Светлината). Била е дълго време от Ръководството на Ордена на Мелхизедек (Вселенския Логос), а сега е член на Великата Бяла Ложа на Сириус, заедно с нейния Пламък-Близнак, който е един от Белите Лордове там. Той е Ангелско Същество, също като нея, равно по Сила и Сан на Архангел Михаил, но работещо в други Проявления на Светлината, касаещи Плеядите, Сириус и Галактическата Федерация като цяло, както и Вселенския Съвет на Светлината, заедно с Командир Ащар, Владетеля на Арктур и много други Космически Светли Същества. Те двамата, Селфидона и нейният Пламък-Близнак, чието име е Аркханиел Ел Хонтес, са Аспекти от Същността на Архангел Метатрон – Владиката на Светлината, Великият Светлинен Архитект и Владетел на Ангелското Царство. Самият Той е имал човешки въплъщения на Земята и се смята, че е бил Енох и пророк Илия, който се възнесъл със своята златна огнена колесница в Небесата. Като дъщеря на Архангел Метатрон, Селфидона е носителка на кодовете и златните ключове на Светлината, нейната енергия е способна да внедрява директно мощни светлинни вибрации, които да разтварят, изчистват всичко тъмно, старо, пошло, недостатъчно чисто и Светло. Да носи категорично само Извисеното, Божественото. Да разгръща нишките на ДНК в човека, да извисява Съзнанието и да разтваря Сърцата за Любовта, Душите за Правдата, Безусловната Истина и Бог, с безкомпромисна решителност. Селфидона е непоколебим Светлинен Стожер и Воин. Името ѝ означава Могъща в Светлината, а Мощта е Сила, Мъдрост и Любов в Едно, извиращи от самия Чист Първороден Божествен Извор.
Селфидона не е псевдоним, нито измислено Духовно име, а е Истинското име на това Същество в Светлината и беше дадено на земния му човешки аспект (Надя Мандова) през 2006г. по време на медитация и при едно от общуванията ѝ с Архангел Метатрон и Архангел Михаил в Акаша. Тогава те подробно ѝ обясниха и затвърдиха нейното усещане за това Коя Е, откъде идва и с каква Мисия на Земята.

12246910_925754097501415_1236275096840503411_n

     Селфидона е Ангелска Същност, Велик Воин на Светлината, съратник на Архангел Михаил и Предводител, но с различна Мисия. Докато неговата роля е Победата на Светлината над тъмнината и защитата от мрака, то нейната е трайното установяване и затвърждаване вибрациите на Светлината, дълбокото им закотвяне с цел последващо Въздигане. Точно затова в Новото Време тя е изпратена да работи със Земята и човечеството във въплъщение. Селфидона не е изцяло преобладаваща женска енергия, а е Могъщ Воин. Тя е Вселенски Учител, доказал се неведнъж в трудни Мисии. Позната е в Мирозданието с нейната изобретателност в решаването на тежки и невъзможни на пръв поглед задачи, Стожер, отличаващ се с изключителна Воля, Сила, Отдаденост на Бог и Светлината, Чистота, Благородство, далновидност и безкомпромисност с всичко, което не е Истина. Нейната Любов е всепроникваща, трансформираща и извисяваща. Архангел Метатрон е Владиката на Светлината, Владетелят на Ангелското Царство и от двете му страни стоят Михаил и Селфидона. Тази Ангелска Троица е символ на Могъществото, Величието и Славата на Светлината!

     Селфидона има настояща земна инкарнация (Надя Мандова), Учител, който от години води Духовна група в България. В нея се работи за Просветляване, Осъзнаване, внедряване на Висши Светлинни качества, промяна на човека-личност и трансформацията му, пълното Възвръщане на Първородната Божественост и Същност, Извисяване и Възнесение. Тя е авторът на посланията и медитациите в този сайт, както и на страницата ни във Facebook. Всеки ред, всяка дума в тях извират дълбоко от Същността и Сърцето на самата Селфидона, защото тя е Създание, слязло на Земята от Висшите измерения на Божествената Реалност. А онова, което говори и пише, е дълбоко преживяно, осмислено и интегрирано в човека Надя Мандова. Тя е Вестител на Новата Епоха и Светлината, неин Представител, който спуска Истината от Духа и Първоизточника чрез своя Висш Аз, който през 2013г., по време на един от големите Портали, се внедри и сля напълно с човешката ѝ Същност и тогава Селфидона слезе изцяло на Земята и се разгърна в своята Светлина и Божествено Проявление. Тя не канализира, не е конкретно ничий канал, а буквално присъства в другата Реалност и със Съзнанието си живее там, работейки с всички останали Извисени Същества от Светлина за въздигането на човечеството и Земята. Упълномощена е лично от Татко Бог и от Обединените Сили на Светлината, не просто да ги представлява като присъствие на Планетата, а да разпространява Истината и техните Знания. Тя е в тясно сътрудничество с Архангел Михаил, Архангел Метатрон и други Галактически и Вселенски Същества.

     От дългогодишната ѝ човешка дейност в областта на Духовното, особено през последните 5 години, се оформи едно цялостно Учение на Светлината, което тя е оторизирана да представлява и предава на хората и всички Същества в Светлината молят то да бъде разпространявано и споделяно. Това е част от настоящата ѝ земна Мисия. Селфидона върши своята работа с жертвоготовност, всеотдайност, целеустременост и безусловното знание за Принадлежност към Цялото и осъзната работа в Негово име. И всичко това, изхождащо от огромната Безусловна Любов в Сърцето ѝ, която я кара да подчини земния си живот и да се посвети само на една Цел – Просветлението на другите, Осъзнаването им, Извисяването и Завръщането в Светлината, както и това на Майката Земя, без оглед на жертвите и загубите, които би понесла лично като човешко същество. Това е Пътят на Истинския Светлинен Воин, постигнал собственото си Извисяване във физическо тяло, избрал доброволно да остане и служи на Планетата, посветил се отдадено и саможертвено на Цялото, както и на човешкия род и неговата Планета, но живеещ във Висшите октави и измерения със Съзнанието си.

     Със създаването на този сайт и с публикациите във Facebook , Селфидона прави точно това, служи безусловно на хората, подкрепена от своите ученици, които вървят редом с нея. Дошло е Времето за това и целта е окончателното Пробуждане на човечеството и Осъзнаване на Единствената Истина, тази на Бога. Информацията, посланията и енергията в това Учение са цялостни, единни, автентични и носят кодове, които дълбоко проникват в Душите и Сърцата, разтварят ги, възраждат Същността и осветляват Съзнанието. Това е задачата в човешки план на Селфидона, която се осъществява лично под Егидата на Татко Бог. В нея участва и Духовна ѝ група от съмишленици, следващи неотклонно Пътя ѝ.

Loading

Share:

4 Comments

 1. Данчо Делийски

  Великолепно Същество…Чувствам се Благословен,че се докосвам до енергийните вибрации на една Прекрасна Светлинна Същност наречена Селфидона,и за щастие е от нашия български Етност с името Надя Мандова…Благодаря за това Свято Същество дошло
  на земята като наша Сестра…Бъди Благословена сега и за всички Времена…С Братска Обич-Дани.

  • Селфидона

   Благодарим ти и ние, с цялата си Обич и Благословия към теб! Всички сме прекрасни Деца на Бога! Важното е да го осъзнаем и проявим. Сега е Времето! И това е Велик Дар за хората и Планетата Земя. Така, както много Същества и Раси от Вселената са осъществили своето Възнесение и са открили Бога в Себе си, така и днес дойде редът на прекрасното Човечество. Да бъде! Амин!
   А ние сме тук, само за да помагаме.
   С Обич, Селфидона

 2. Щастлива и благословена се чувствам, че се докосвам до посланията ти, Селфидона! Сърдечно благодаря!

  • Днес ви открих. Благодаря, че ви има.
   Как да си спомним кои сме?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *