• Архив

  ОЩЕ ЗА ЧОВЕКА НАДЯ МАНДОВА И СЕЛФИДОНА

6d4f8e9707c34a3d1928f341e35b181d

     Съвсем от малка проявява интерес към невидимия Божествен Свят и твърди, че Той съществува. Разказва спомени и усещания за Него, често вижда Присъствие около себе си на „блестящи и светещи Същества”, както самата тя като дете се е изразявала. По-късно разбира, че това са Същества от Светлината, и че всъщност тя винаги е комуникирала с тях телепатично. Някои са нейни приятели, родственици Там, повечето са Ангели. В последните 6-7 години се появяват Арктурианци, Плеядианци и Същества от Командата на Ащар, както и самият Командир Ащар, с които има особено любяща и затрогваща връзка, поради дълги периоди на обща работа с тях в Светлината. От Възнесените Учители най-често общува с Исус, Майка Мария, Кутхуми, Ел Мория, Сен Жермен, Вивамус, Майтрея, Буда, Санат Кумара, Вселенския Логос Мелхизедек, както и със своя Пламък-близнак, един от Лордовете на Великата Бяла Ложа на Сириус.

     Както казахме, тя е от Ангелското Семейство на Воините – това на Архангел Метатрон, Архангел Михаил и Селфидона. В настоящия ѝ земен живот двамата Архангели са винаги до нея, особено Михаил, на моменти с Него сякаш почти се сливат като енергия, поради нуждите на настоящата ѝ Мисия. Те имат по принцип много общи черти, защото Селфидона е с такива и от Архангел Метатрон, и от Архангел Михаил – тя е сборна вибрация от тях. По този начин се раждат много Същества в Ангелското Царство като всъщност се оформя едно самостоятелно Създание с нужните качества и свойства. Така е създадена и Селфидона в Ангелския Свят.

Човешката ѝ същност безпогрешно разпознава и двамата Архангели, общува и работи с тях. Архангел Метатрон е Цар и Баща на всички Ангели. Той има брат-близнак, Архангел Сандалфон, чиято енергия е най-близко до Планетата Земя. Той действа в по-нисшите планове – три- и четири-измерните и някои, особено, когато канализират информация, все още ги бъркат, защото достигат до Сандалфон по-лесно и улавят Неговите честоти. Архангел Метатрон стои в най-Висшите нива на Светлината, плътно до Създателя и присъства на всички Вселенски Съвети и при вземането на всякакви важни решения, касаещи, който и да е отрязък от нашата Галактика и Вселена. Наричан е Всемогъщия Владика на Светлината и Неин Архитект. Той е създателят на всички Светлинни структури и конфигурации, отнасящи се до Световете и Градовете в Светлината, както и Съществата, пребиваващи в Нея.

   af9ecf17ce811797a8dfb144e199b60c В човешкия си облик, Селфидона (Надя) е виждала Архангел Метатрон. Описва го като усещане на невероятно любяща, блага и мъдра вибрация, пулсираща, галеща, дълбоко проникваща, а на вид като много силна Светлина, във виолетово-розово-златно, с преливащи нюанси и всичко това, присъстващо в енергийно Създание, с леки очертания и форма, наподобяваща човешко тяло, но не съвсем. То е много по-голямо, обемно, вибриращо, не е статично, а се разширява и смалява с плавни движения и неголяма амплитуда, а от Него излизат нишки и лъчи, по-големи и по-малки, плуващи сякаш като вълни от Светлина, които се излъчват в пространството и достигат хора и предмети. Зареждат ги с огромна Любов, Светлина, пречистват и лекуват.

     Архангел Михаил е в преобладаващо искрящо-златно, толкова силно и ярко, че в края на Аурата му, където цветовете са много наситени, се превръща в жълто-оранжеви и дори леки огнено-червеникави оттенъци. Подобни такива сме виждали на Земята в нашето Слънце. Цветовете на Светлината, обаче, са много по-различни от земните, които се виждат тук, и с които всички хора правят асоциации.

     Връзката на Селфидона с Първоизточника е много силна и категорична, Татко Бог често разговаря с нея, напътства я и дава насоки, отнасящи се до Всеобщата Мисия на Светлината, тук на Земята, както и нейната собствена.

     Човекът Надя Мандова е лекар, който дълго време работеше в сферата на личностовото човешко развитие и лечение на Душата, а през последните години е отдаден изцяло на Духовната си работа и своите лични задачи, поставени от Светлината и Отеца.

     Изминава дълъг Път на развитие и израстване, през който практикува и преподава множество енергийни и медитативни техники, запознава се с различни Духовни Учения и информации в областта на езотериката, вибрационната цвето- и психотерапия, релаксацията, хипнозата, автотренинга, регресията и енергийните лечения. Тя е Рейки Мастер от 10 години и е инициирала много хора, въвеждайки ги в тази енергия. Основно се е занимавала с Прана терапия по метода на Мастер Чоа Кок Сюи. Казва, че двете системи са база за по-нататъшното развитие в енергийните способи за лечение, самолечение и личен напредък в Духовното.

     Водила е йога, йога-нидра, множество практики за релаксации, медитации, курсове по Рейки, Прана, Акашови записи, Виолетов Пламък и Новите енергии на Планетата, с които работи и преподава – ТЕА (енергията на пето измерение, златната Прана), Кристалните и Диамантени, Перлената, Висшите Лъчи на Светлината – Планетарни и Космически такива, Махатма. На нея лично ѝ е предаден Огънят на Възнесението и Висшата Диамантена енергия, както и Нови знаци, подобни на тези от второто ниво на Рейки. Те са Висши вибрационни канджи от Божествения Свят, дадени от Вселенския Логос Мелхизедек, които пречистват и повишават честотния фон за много кратко време – само за няколко минути вършат работата на други подобни такива техники. Работи и обучава в новата Мер-Ки-Вик система за изграждане на Кристалното Светлинно тяло. Мер-Ка-Ба е стара система, при която има полярност и разделяне на половете при строежа на Светлинните им тела, а в новата няма. Тя е единна и точно резонираща с Еволюцията на човешката раса на този етап.

     Но Селфидона твърди, че всички тези практики, колкото и актуални да са те, са само външни помощници по Пътя. Да, допринасят за енергийно балансиране и промяна на Съществото и Съзнанието, но в никакъв случай не са най-важни и единствени, а просто сподвижници. Всичко го правите вие, вашата Същност, то е заложено във вас и ви е дадено. Тези способи и методи биха ви помогнали само, за да го проявите и разгърнете. После следвайте Себе си, Духа, който Сте, но разбира се, когато съвсем ясно и безапелационно се свържете и станете своя Истински Божествен Аз, превърнете се изцяло в Него.

След това е не Път към и в Светлината, а Служене – всеотдайно, проникновено и смирено възторжено!
Знание, Любов, Сила, Мъдрост и Истина!
Сливане със Светлината и Бог завинаги!
Неописуемо вълшебство, дълбок вътрешен екстаз и нега!
Нирвана, покой – Вечност!

Loading

Share:

7 Comments

 1. Данчо Делийски

  Не си спомням по прекрасни неща да съм чел…!?Благославям този миг от живота си който ме срещна с тези писания и посланията които прекрасната Селфидона приема и ги качва на този сайт…Нека Бог да Благослови всички носещи Светлината в Себе си …

 2. Мира Колева

  Привет Надя-Селфидона !
  Благословенна с този дар !
  Имам личен въпрос. Как и къде мога да ти го задам ?
  Благодаря !

  • Здравей, Мира!
   Може да ни пишеш на личната поща, посочена в сайта (За връзка и коментари), както и на лично съобщение във фейсбук страницата (www.facebook.com/Selfidona).

 3. Адриана Маджарова

  БЛАГОДАРЯ на БОГ, че ме срещна с Вас! БЛАГОДАРЯ на Съществото си, че така силно ми подсказваше, че Вие Сте моят истински учител и не позволи на егото ми да ме подведе и да пропусна този Велик момент.БЛАГОДАРЯ Селфидона!

  • Селфидона

   Благодаря ти, Адриана! Обичам те! Без всички вас нищо не би било Такова, Каквото Е и не би имало Смисъл! И аз съм благодарна на Бог, че ми изпрати всеки един и продължава да го прави! В името на Цялото и Светлината!
   Селфидона

 4. Цвете Маркова

  Най-важният миг в моя живот е срещата ми с Учението на Светлината чрез Селфидона, срещата с живия Учител, изливащ това Учение в Сърцето ми с несравнима с нищо друго, безусловна Любов и дълготърпение. Радост голяма и Благословия за всеки и всички! Благодаря ти, Селфидона!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *