• Архив

ЗА ЕНЕРГИЙНА ЗАЩИТА И ИЗЧИСТВАНЕ
НА НЕГАТИВНИ ЕНЕРГИИ И ТЪМНИНА
ОТ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ И СЕЛФИДОНА

2

     Всички знаем, чували сме, за опасните и трудни дни между Коледа и Йордановден и това поверие за съществуването им битува в българите и до днес. Вярванията, че тогава се активират всички възможни тъмни сили, бродещи по Земята, е останало и все още много хора коментират и се вълнуват от това. Във връзка с народните им названия – „караконджови”, „некръстени”, „глухи” дни, са се оформили различни поверия и обичаи, множество ритуали, например кукерските, за да се предпазваме и да се гони злото и тъмните натрапници през този период. Според поверията и свързаните с тях схващания, на Коледа светът е нов, но все още граничен. Другият свят – на хаос и тъмни сили – е съвсем близко. От него към нас пристъпват невидими нощни гости, бродници, караконджули и всякакви страшни същества. Земята е като решето и границата ще се затвори едва на Йордановден. Това, разбира се, е твърде символично и метафорично представяне на нещата и подобни разбирания са отживелица, останала само в обредните вярвания на българската народопсихология и в тези дни няма нищо по-особено и страшно.

     Днес Съзнанието на човечеството е издигнато на съвсем друго ниво, а Светлината победоносно шества по Планетата. Ако досега е пристъпвала по-плахо, съобразно земните условия, то днес буквално залива хората, Душите и Сърцата им, внедрява се в Същностите им и се закотвя в Майката Земя. Тя не само помита по пътя си всичко тъмно и негативно, но и веднъж трайно внедрила се някъде, променя из основи, преобръща и въздига. И сега не ни се налага толкова да се борим със силите на мрака извън нас, колкото с някакви тъмни остатъци вътре в нас, които могат да се проявят под всякаква форма. Най-често свързани със страхове, егото, междуличностни недоразумения, пристъпи на негативни емоции, чувства, мисли, разрушителни навици, вътрешни комплекси, липса на точни знания и информираност и погрешни тълкувания на ума. За жалост, някъде все още съществуват суеверия, предразсъдъци, догми и вкоренени остарели вярвания. Всичко това продължава да съпътства човечеството в Епохата на Духовното ни Пробуждане и Възход.

     Знаете, че Архангел Михаил е този, който винаги призоваваме за енергийна защита от тъмнината и просветляването ѝ, трансформирането ѝ в Светлина. Той и Селфидона, дъщерята на Архангел Метатрон, наричана Пазителката на Светлинните кодове, преди време ни дадоха тази Повеля, не само за предпазване и защита от тъмни, негативни енергии, а и за по-цялостно и бързо вибрационно изчистване на чакрите и аурата и всичките ни енергийни меридиани и структури. Четейки го вглъбено, то наистина има невероятен мощен ефект, който се усеща като огромни приливи на енергия и топлина. Светлината прониква дълбоко и започва да осъществява прочистване на Съзнанието, повишава вибрациите на Светлинната ни Същност като цяло, действа дори на клетъчно и ДНК-ниво. Постепенно Светлината в нас изгрява, разпознавайки тази, която навлиза отвън, от Божествения Свят и се слива с Нея. Така се осъществява трайно засилване на Светимостта ни и повишаване на собствения ни Светлинен коефициент. Когато сме в такива вибрации, нищо тъмно не може да достига до нас. Текстът служи не само като могъща защита, а и ни превръща в своеобразен фар, източник на Светлина и това е прекрасно. Даваме ви го с цялата си Обич, защото сме сигурни, че ще ви е от помощ. Ние неведнъж сме се убеждавали.

     Решихме да го споделим с вас точно сега, сещайки се за специалните дни до Йордановден. Но той не е за употреба само през тях, а винаги, когато почувствате нещо негативно, каквото и да е, вътре в себе си, или около вас. Силата му е огромна, ще усетите сами. Четете го осъзнато и ако ви е удобно на глас и ще се уверите в това. Може да се повтаря многократно, по всяко време, когато имате нужда. Докато го правите, се концентрирайте, вглъбете в Себе си и визуализирайте искряща златно-бяла Светлина, която прониква дълбоко във вас, изпълва ви и започва да избутва, да изтласква навън всичко негативно. Постепенно се прониквате изцяло от Нея и Тя изгрява от Ядрото на Същността ви, отвътре навън. Особено силно това става в областта на Сърдечната чакра и Слънчевия сплит. Оттам Тя свети, грее като мощен прожектор и ви обгръща целите, цялото ви Същество.

„Светлина, отварям се за Теб изцяло,
разтварям се, за да излезе тъмнината
и да ме изпълни само Светлината.
Тъмнина, излез! Излез от мен сега и завинаги!
Излез и нека Светлината ме залее и проникне
в моя Ум, Душа и тяло.
Светлина обична, Първородна,
вечна и прекрасна моя Същност,
обгърни ме, изпълни ме.

Аз Съм твоето Дете любимо,
ти си моя Майка и закрила мъдра,
защити ме с твойта Свята Сила,
промени ме и върни ме в моя Светъл Дом –
при теб, при Бога, при Семейството ми скъпо,
братя и сестри да си припомня,
като цвете да се там разгърна,
в диамантени искри, в позлата нежна да разцъфна
и завинаги Сърцето си Любящо с тебе Аз да свържа.

Ти си Извора на Бога, в който съм роден/а,
помогни ми да се върна и Семейство да прегърна,
в Чистота и Святост, с Теб и тях, Себе си да слея.
Аз Съм, Аз Съм Светлината жива, вечна,
Божието чедо мило, що откъсна се от Лоното Красиво
и в човешки образ прояви се,
но за миг забрави Свойта Същност.

Спомних си и искам пак да се завърна,
приеми ме, Татко/Майко мили
и прости заблуди и погрешки,
сторени по Пътя ми човешки.
Аз към своя Дом прекрасен, осъзнато,
със Сърце, разтворено от Обич, Вяра, Мир и Мъдрост,
тръгвам пак да се завърна,
с всеотдайност и смирение да се обгърна.

Моля те, прати ми твоята Благословия и подкрепа,
Сила и защита.
Чрез Архангел Михаил и Селфидона
ти ме измъкни от лапите на тъмнината
и ме облечи в най-Светла и сияйна, чиста дреха.

Да проникне в мен дълбоко Истината Свята,
да премахне и изтрие подстъпите Тя на злото,
и да ме въздигне в Небесата Твои,
за Прослава Вечна на Божественото Родство.
Мъдро и Любящо, Твойто име да пребъдва с нас през Вековете!

Аз съм Твоя малка на Земята тук искрица,
но сега те моля,
помогни ми да изгрея
като ярка светла пак звездица,
да сияя и обичам всичко живо,
огън да разпръсквам от Душата своя,
що ми даде ти така красива
и завинаги да помня, зная, виждам
връзката дълбока, нерушима, с Теб и всяко Твое чедо.

Аз съм в Цялото и в Светлината!!!
Върнах се при Бога!
Тъмнина, иди си!
Напусни ме!
Място тук за тебе няма!
Аз Съм, Аз Съм Светлината, Силата, Мощта на Бога!” (3 пъти)

С много Обич към вас, от Сърцето на Селфидона

Loading

Share:

2 Comments

  1. Почувствах се като след пречистващ, лечебен, енергиен, светлинен “душ”. Благодаря! Благодаря и за този прекрасен дар!

  2. Стойо Попов

    Тъмните са много изобритателни. Понякога приемат безобидна форма, често дори илюзиорно се претворяват и крият зад светли символи. Дори делата им понякога изглеждат праведни и истински, само и само да намерят път към нас, в момент на невнимание, или когато сме с понижени вибрации. Благодаря, мила Селфидона за тази защита! Препрочитам я с Вяра и упование!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *