• Архив

ВЕСТИТЕЛИТЕ НА НОВОТО ВРЕМЕ

12241680_925813750828783_2584347490294932750_n

     Когато посланиците на Светлината се обръщат към хората, е нужно да бъдат на Висотата на Нейните вибрации, а те са Съвършенство и това включва в себе си дори да са езиково и граматически издържани. Да са безкрайно точни и най-вече абсолютно Чисти, а не водени от его и желание за значимост и популярност. Всички знаем, че Светлината е вибрация и затова всяка нейна излъчена октава достига до другите. Каквото вложите, това и се кодира и разпространява! То се улавя и дали в хората ще проникне Истинска Любов, Чистота и Мъдрост, или вашата представа за тях, както и собствените ви човешки амбиции, зависи от вас, и е въпрос на отговорност и дълг към самата Светлина.

      Вие представяте Нея, а не себе си! Помнете това и нека то ви води винаги!

     Честната равносметка за вашите достижения и ниво да определя изявите ви, защото те са служба и посвещение на Духа, а не олтар на собствената ви личност и его, на които да се кланяте в себевъзхита. Мерило за порасналото ви Съзнание е точно да прецените притежавате ли Знания за споделяне и готови ли сте за това. Преди да дойде този момент, има дълъг период на натрупване, изучаване, самовглъбяване, много работа с вас самия, изчистване и израстване. Какво сте постигнали, ще усетят другите и дали има нещо, на което да ги научите и да им дадете, преценяват те, но и вие трябва да го направите за себе си честно и искрено. Иначе ги заблуждавате, дори може и да ги откажете изобщо от Духовен Път с вашата неосъзнатост и непостигната Мъдрост. А щом тях ги няма, и Любовта е показна, а не Истинска! Нали целта е Светлоносците да се множат и Светлината да се разпространява по Земята, а не хората да се отдръпват от Нея. Не е въпрос само да имитираме Духовност, а да събудим човешките си братя и сестри за Нея, за Истината, Заветите на Бога и наследството от Него, което е във всеки от нас.

    Вестителите на Зората и Новото Време носят Михаилова Чест, Достойнство, Сила и Устрем, Метатронова Благост, Мъдрост и Светлина, Исусово Смирение, жертвоготовна Любов и Всеотдайност и нежността, грижата и безусловната Чистота на Майка Мария, съчетани в едно. Това ражда личности със забележимо Присъствие и харизма сред хората и те го долавят. Друг е въпросът дали то предизвиква в тях самите доверие и признание, или съпротива и отричане, в резултат на нисши емоции и мисли, продиктувани от тълкуванията на човешкия им ум и лично его. То е толкова изобретателно, подмолно и завистливо, че обича да принизява и приписва на такива хора черти и качества, които те всъщност не притежават, но пък добре отразява своите собствени.

     Неотчитайки досега тези принципи, много добри намерения се затлачиха в тъмнина, защото непораснали решиха да учат други. Още незавършили своето ученичество, се втурнаха да стават Учители. Малко пух поникна по неукрепналите им крилца, а те помислиха, че вече могат да летят. Въпрос на огромна отговорност пред Себе си като Същност, пред човечеството и пред Бог е да разбереш кога наистина си помъдрял и дали можеш и трябва да се обявяваш за Вестител на Светлината, или Учител. Учителите идват готови на Земята, те се раждат такива. Подготовката и изборът им се случва в Светлината, а не се създават тепърва тук, особено чрез техните илюзии, въображение и стремеж към себеизява в Духовното поприще.

     С Любов за вас, Селфидона

Loading

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *