• Архив

ДЕНЯТ НА АРХАНГЕЛ МИХАИЛ

Михаил

      Днес църквата отбелязва деня на Свети Архангел Михаил. Вие, мили Светлоносци, както и тези, които сте стъпили на Духовния Път, знаете, че той няма нужда от специален случай, за да бъде почѐтен. Но след като на Земята има такъв, нека празнуваме заедно. Това е и ваш празник, мили мои, защото всички вие носите аспекти от Михаиловата Сила и Любов в Сърцата си, част от неговата Светлина, Мощ, Воля, Доблест и Чест.

     Днес е повод да си спомните всичко това и да усетите дълбоко връзката си с Великия, Могъщ Воин на Светлината – Творецът на Силата в тази Вселена, Стожерът и Пазителят на Божествената Истина. Най-верният и мъдър неин Рицар, отстояващ Автентичността и Чистотата ѝ. Силата е не само качество на Светлината и наследство от Създателя, а е и Боец за Неговата Правда, наместник на Неговата Воля и Промисъл. Всеотдаен и жертвоготовен служител, който не просто е отдал Себе си на Истината и я е превърнал в своя Цел и Знаме, но и в себепосвещение, което осмисля цялото му Съществуване в Божественото Творение. И всички вие, Децата на Светлината от Човешкото Семейство в нашата Вселена, имате Михаиловия Знак на Силата, носите го като Белег рождествен в Сърцата си, защото той е даден на всеки, роден от Духа в Първоизвора. И само от вас зависи да го проявите, разгърнете и осъществите. Силата избуява чрез съзнателно и целенасочено акцентиране и даване превес точно на тези Светлинни черти и нюанси, които най-добре я характеризират и чрез засилване на техните Висши вибрации.

    Силата е безкомпромисност с лъжата, фалша, заблудата, егото и илюзиите, с всичко, което противоречи на Божествената Истина, такава, каквато е тя в Лоното на Бога, в недрата на Сърцето му, извираща от Първичното Съзнание на Първородния Дух. Само тази е Единствената и Вярната, всичко останало е човешки тълкувания за нея, измислици и изкривени отражения. А именно Силата е Воинът, който я пази от примеси, добавки и изопачаване. Силата е и пълно Освобождение. Тя е и Смирение, и Знание, и доброволно себеотдаване. Силата и Смирението не си противоречат, а напротив. Ще видите, че взаимно се допълват, ако правилно разберете смисъла на тези думи. Съдържанието, което те носят в себе си от Светлината обяснява това. Истинското смирение идва тогава, когато знаеш и си наясно, това ти дава Свобода и Сила. Силен си, точно защото си смирен. Смирен си, тъй като знаеш, че носиш Силата. Това ти дава спокойствието, сигурността и свободата да избираш кога, какво да проявиш. Любовта те мотивира и подтиква, а Мъдростта те води и чрез тях различаваш Истината от всяка псевдо-такава. Мощта е Сила, Знание и Любов в Едно, здраво споени в Светлината на Съществото ви завинаги. Потърсете в Себе си този Михаилов Белег, тази Велика Частица от Бога и ще я намерите! Тя е там, вътре във вас, дарена е на всеки, стига да пожелае да я види и открие.

     Няма специално избрани и помазани! Има само Чисти, Смели, Осъзнати, Всеотдайни и Жертвоготовни, посветили се изцяло на Бог и Неговата Истина. Те не се страхуват да я отстояват и заявяват! Не се обличат в суета, лъжа, фалш, лицемерие, куртоазия и любезност и не вярват във въображаеми розови картини и захаросани видения и обещания. Те са директни и прями, но мъдри и любящи. На тях принадлежи Силата, защото са я избрали, внедрили в Себе си и осъществили. Те са носителите на Новото Време, те са точно тези, които ще променят вашия Свят и чрез тях Светлината ще се закотви трайно на Земята. Ще се окъпе в Блясък и Чистота, във всеобщо Изобилие, Радост и Благодат прекрасната ви Планета и ще ликуват Светлите ви Души! А Сърцата ще се преизпълнят с Любов, Мир, Хармония и Покой, ще се обединят в здраво скрепено Единство чрез доверието, приемането и обичта. И Човешкият Род ще се въздигне и сътвори Златния Век на своето съществуване като раса и Присъствие в Божествената Реалност. Защото във вас е и Светлината, и Истината, и Могъществото, и Славата во веки! Всичко е в Сърцата ви, там е кодирано, там е внедрено и запечатано в Същността ви чрез Първичния Зародиш на Първородния Дух!

     Мили хора, вие сте Творците на собствения си живот и действителност! Не чакайте, а действайте! Дерзайте с Михаилов устрем, вяра и Сила! Бъдете благословени! Ние сме с вас и ви подкрепяме! Никога не забравяйте Кои Сте! Вие сте любими Деца на Бога, Земни Ангели, Михаилови Воини, негови съратници, братя и сестри в Светлината, а Аз Съм Всеобщия ви Баща и ви благославям и обичам безмерно!

     За вас, с много Любов от Селфидона и Татко Бог

     08.11.2015г.

Loading

Share:

One Comment

  1. Бойка Неделчева

    Прекрасно!!!♾️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *