• Архив

ЗА УЧЕНИЕТО

Blurry pattern of colorful decoration lights

     Идеята на това Учение не е да се обособи като някакво отделно такова, поредното давано на Земята. Хората правят тази грешка да отделят Духовните учения и послания едно от друго, да ги изолират и формират групи от техни поддръжници и последователи. И едва ли не всяка отделна група се стреми да показва колко значимо, различно и уникално е нейното учение, издигайки на пиедестал принципите му, а често и този, който го е донесъл на Планетата. А всъщност всичко е Едно и всички Учители, дали някаква Духовност на човечеството, са идвали тук, не за да се доказват и изявяват, а за да пробудят хората и осветлят Съзнанието им. Да покажат и обяснят, че Духовният Възход е единственият Път за Спасение и цялостно изцеление на човешкия род. Никой от тях не е имал предвид да бъде издиган в култ, както и не се е смятал за единствен предтеча, а всеки е носел в Себе си Любовта, Мъдростта, Силата и Истината и ги е предавал чрез своята енергия, както и по начина, който е бил най-близък до Същността му, а не с цел да е велик и единствен.

     Хората са тези, които направиха разделянето и за жалост, продължават и сега. Опитват се да делят нещо, което е в абсолютно Единство, завършена и хармонична Цялост. Дори не осъзнават, че и те самите са Част от това Цяло, неразривно свързани с Него, както сме и всички помежду си.

     По колкото и различни човешки начина да е казано, създадено и претворено едно Учение, щом е Истинско, всяко от тях има една и съща основа и принципи, идващи директно от Духа и от Бог. А там Всичко е Едно, няма разлики, да не говорим за противоречиви възгледи. Не противопоставяйте Ученията и посланията, идващи от Светлината едно на друго, не ги сравнявайте, не давайте превес, на което и да е от тях. По-добре ги съберете и обединете и тогава ще видите, че те са взаимно допълващи се и всъщност са едно и също, свързани от еднакви вибрации, Замисъл и идеи. Не си противоречат и това няма как да бъде другояче, щом Първоизточникът е Един, а те идват от Него. Мъдростта и Истината му не могат да се делят, нито предоставят различно на всеки Учител, или пък Бог да си избира любимци, на които да предаде Истината, а на другите – не. Това е примитивен човешки подход към нещата и поредно заблуждение, да не кажем проява на невежество. Човешкото его е това, което разделя, но все още само хората се делят и сравняват. Духовните Посланици в Светлината не го правят. Може да се изрази някакво съперничество, евентуално, тук, на Земята, между човешките им проявления, но ако това се случи, означава, че те все още не са си спомнили напълно Кои Са и не са интегрирали своята Духовна Същност в човека, който са сега във въплъщение.

     Молим всички вас да не го правите и вие, защото е твърде нелепо да се разделят Посланиците на Светлината и това, което те носят и дават на човечеството. Така, както ние не се делим, нито помежду си, нито от вас, нито от Светлината и Татко Бог. Приемаме всички хора като едно човешко Семейство, част от огромното Семейство на Светлината и истински ви обичаме като наши прекрасни братя и сестри. Надяваме се чрез всичките ни послания и информации, които изпращаме към вас, да се пробудите напълно и да се Завърнете при нас и всички заедно да творим и служим на Отеца за Всеобщ Вселенски Просперитет. Не раздробявайте на парчета нашите Учения и не вземайте от тях само онова, което обслужва чисто човешката ви същност и живот. Не ги нагаждайте според опитите си да улесните своето човешко битие и пребиваване на Земята, да лекувате физическите си, емоционални и мисловни страдания. Те не са само за това, а са Светлината, която ще ви поведе по Пътя на Еволюцията ви и към вашия цялостен Възход. Не си давате често сметка, че имате своите проблеми, терзания, драми и боледувате, точно защото егото ви кара да търсите само онова, което обслужва и обгрижва личните ви ползи и интереси. Защото раздробявате дори Себе си и своята Същност на отделни части и смятате, че те са изолирани една от друга, както и от вас, човека. Вие, човешкото същество, сякаш продължавате да се възприемате като нещо самостоятелно, различно и индивидуално обособено, а то не е така. Вие сте Светлина, неразделна Частица от Цялото и Бог.

inline

     Решихме, че е дошло времето хората да разберат всичко това и да погледнат на Себе си и на своето съществуване много по-мащабно и глобално, защото то е Истинското, човешкото е временното такова. Обединихме се с цялата си Любов в Сърцата, защото сметнахме, че така вибрациите ни, които ще достигнат до вас, ще са много по-мощни, Извисени, представящи Единната Светлина и Нейното Съзнание, т.е. по този начин всички ние, заедно, ще ви предадем по-голяма част от Автентичната енергия на Първоизвора. И тъй като Селфидона е една от нас, доказвала се неведнъж в подобни Мисии и като Вселенски Учител, преценихме, че тя е Съществото, което ще успее да предостави най-точно, чрез Себе си, тази вибрация на Обединената Светлина, на нашата Мъдрост, Знания, Сила и безмерна Любов към вас. Слизането ѝ на Земята беше избор и е Всеобща Мисия на всички нас, под личното ръководство на Татко Бог. Тя беше специално подготвена и изпратена във въплъщение на Земята като човешко същество. И сега, в Епохата на вашето Пробуждане, Извисяване и предстоящо Възнесение, стартира пряката ѝ работа с човечеството.

     Учението, което предаваме чрез Селфидона, е цялостно и завършено и отговаря съвсем точно на настоящия етап от развитието на човечеството и е съобразено с нужните ви знания и информация. Под етап разбирайте не сегашната и близките години, естествено, а няколко поколения на Земята. Посланията ни ще ви дадат конкретни и систематизирани сведения и данни за Душата, нейния Произход, раждане и Път, за Бог, Съ-създателите, Светлината, различните измерения и нива, Астрала, тъмните и т.н.
За Божествените норми, правила и Всеобщи закони, за Йерархията, Ангелското Царство, Семействата и Съществата в Духовния Свят. За Духовното израстване, за всичките ви Божествени Аспекти, качествата, наследството от Бог, Произхода на човечеството и последващата му Еволюция – какво предстои, в каква Посока е Замисълът на Създателя за него, какво се очаква да постигнат хората. За заблудите, егото, страховете, имитациите, невежеството и всички капани на Прехода, които трябва да се преодолеят, за да се завърне Човешката Раса в Светлината. Да осъществи своето Галактическо и Вселенско Възраждане, а не поредно човешко и материално такова, завъртащо го все по-дълбоко във водовъртежа на матрицата, дърпащо го още по-надолу, вместо нагоре, към Истинското му съществуване и Дом. Да не се затвори отново кръгът на илюзията, а да се излезе от него завинаги и прекрасният човешки род да продължи своето полагащо се достойно Пребиваване в Творението.

     Няма да дадем нищо в повече, нито в излишък и ви молим да не го делите на отделни фрагменти, да го почувствате и приемете като цяло, защото енергията на Любовта, Силата, Мъдростта и Истината не може да бъде разделяна. Тя е Цялостна, извираща като огромен пламтящ Поток Светлина, директно от нашите Сърца и от Сърцето на Създателя. Това наше Учение е носител на Истината и попълва много от празнините в Духовните знания на хората, внася яснота и подреденост, цялост и Духовна логика за нещата, защото в Божествения Свят има такава, всичко е подчинено на нея и Съществата там я следват. Искрено се надяваме, че когато прочетете и книгата, която подготвяме за вас с автор Селфидона, ще го разберете, приемете и усвоите, защото там то ще бъде представено много подробно и детайлно, в абсолютна последователност на тезите, които разгръщаме и техните разяснения. Всичко е взаимно свързано и проникнато едно от друго, нищо не е отделно и не може да се разглежда изолирано. Докато бъде подготвено и издадено, тъй като материалът е много обемен, няма как цялото Учение да се предостави в този сайт и във Facebook страницата ни. Но все пак ще имате възможността да се запознаете и придобиете представа за същността му.

     То има за цел да събуди напълно хората, да възроди Космическата им и Вселенска Памет, Родова Принадлежност към Светлината и Бог и да посочи Пътя към Завръщането. В него няма да намерите готови рецепти за ползване, а напътствия и насоки, валидни за всички Светлинни Същности. То не обслужва дребните желания, интереси и стремежи на отделния човек, нито му дава конкретни техники за материално благоденствие. Учението е проникнато от множество кодове на Светлината, внедрени в неговите послания, напътствия, призиви и информация, чертаещи Пътя на Завръщането ви и този директно към Бог.

     С Обич към вас, Селфидона, Обединените Сили на Светлината и Татко Бог

Loading

Share:

5 Comments

 1. Здравей Селфидона, безусловно приемам всичко написано от теб и чрез теб. Аз съм една земна същност ориентирана към духовното, търсеща себе си.Щастлива съм, че съм в човешка плът в тази епоха на осъзнаване.Бог е един, ние сме в него и Той е в нас, да бъде името Му благословено.

  • Селфидона

   Благодарим ти, Иванка! Прекрасно е за всички Същества, слезли на Земята в човешки тела в тази Епоха. Преживяването е невероятно, както и възможността за небивал растеж и развитие. Бъди благословена! И нека всички осъществим Бога в Себе си!
   С Обич, Селфидона

 2. Много добре написано и наистина е ясно, подредено и логично. Запълва много празнини, които зеят откакто се помним. Пъзелът започва да се подрежда за мен. Също много ми допада стила на писане. Висок, добре издържан и красив. Приятен за четене. Кара ме да се чувствам спокойна и че всъщност е възможно да заживеем в един по-добър и изящно красив свят – без конкуренция, без борба за надмощие, състрадателен и любящ. Поздравления, Селфидона и на всички, с които работиш!
  Бъди здрава и много щастлива!
  Успех в благородното ти дело!

 3. “…Аз съм пътят и истината и животът, никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене…”(Йоан 14:6)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *