• Архив

ПРИЗИВ
ЗА
ЗАВРЪЩАНЕ В СВЕТЛИНАТА

e535f7699f9a399b6fd3366c4b9a8b0b     Да си спомним Кои Сме, да се събудим за Нов Живот в предстоящата Златна Епоха, да открием Истинската си Божествена Същност и да се завърнем У Дома – чрез промененото си Съзнание, намерили Себе Си, изпълнени с Безусловната Любов, разгърнали Волята, Силата и Мъдростта, които носим по рождение от Бога, победоносно и триумфално да вървим по Пътя към Светлината, където отдавна, с безгранична Вяра в нас, търпение и Любов, ни очаква огромното ни прекрасно Семейство!

Мили братя и сестри, 
изпълнени с взаимна Обич, Доверие и Подкрепа, да направим всички заедно Прехода в Новия Свят! Да захвърлим оковите на матрицата, дуалността и триизмерната реалност с техните ограничения, както и тези, които дълго време ни ги налагаха!

Отказваме да живеем вече в мрак, лъжи и заблуди!

Ние сме Децата на Светлината, нейните Служители, Вестоносци и Воини и можем да се справим!

Нека сътворим всичко това заедно!

Нека освободим Себе си и красивата ни Планета!

Да изгрее Светлината във всяко човешко Сърце, Ум и Душа и стопи тъмнината и страха завинаги! Ние сега осъществяваме най-свещената революция, случвала се някога на Земята – тази на Любовта, Мъдростта, Силата и Истината!

Мили хора, отворете се за тези вибрации и ще усетите най-красивата и нежна, животворяща и трансформираща енергия, ще чуете най-истинския и съкровен шепот на Душата си, най-вълшебния звук и мелодия на Сърцето си и най-чистите мисли на Разума си!

Промяната в Съзнанието и всепоглъщащата ни всеобхватна Любов са ключовете, които ще отворят Златните Врати към Новите Хоризонти в по-Високите нива на съществуването и по-Висшите измерения на Творението – там, където царуват Светлината и Единствената Истинска Любов – Безусловната! Там, където са Щастието, Мира, Хармонията, Божествената Благодат и Изобилие за всички!

Бъдете Благословени и действайте! Тръгнете на Величествен Победоносен Поход за възвръщането на Собствената си Истинска Същност, Сила, Красота, Значимост, Великолепие и Съвършенство!

Заемете своето достойно място в Мирозданието като Деца на Създателя и заявете своята Божественост Тук и Сега!

Амин!

Вие сте прекрасни!

Аз Съм Селфидона и ви обичам!

Loading

Share:

One Comment

  1. Амин!
    До теб сме и те следваме в този величав поход.
    Завинаги свързани и подкрепящи те твои деца.Обичаме те!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *