• Архив

ТАТКО БОГ,
ЛИЧНО И ЧРЕЗ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ И КОМАНДИР АЩАР
ЗА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
И БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Mihail & Ashtar
     Мили мои, прекрасни деца,
Днес, Аз, Абсолютът, вашият Всеобщ Баща/Майка, Съм тук, за да ви подготвя за Върховните Мигове на предстоящото Време, измерено в три от следващите ви земни календарни години. На прага сте на първата от тях и моето Бащино Сърце, преизпълнено от възторг и радост, не се стърпя и чрез двама от най-Великите мои Воини и Защитници на Планетата ви – Архангел Михаил и Командир Ащар, реши да повдигне завесата за наближаващите Грандиозни събития. Да ви известя и помоля да се настроите на вълната на радостно и благодатно очакване, такова, каквото обхваща Сърцата ви само по Великден и Коледа. Искам да знаете, че много скоро вие ще бъдете отново благословени с най-Великия Дар и ще имате още поводи за вдъхновено, блажено бдение и ликуване на Душите ви. И този път празникът ще е всекидневен, ежеминутен, вечен в човешките ви Същности. И ще имате от Мене лично, Знак на Земята положен, за да не забравяте никога, да се радвате и с благодарност и благодат да го следвате. Подвиг величав в името на Духа, но свързан с човечеството, отново се готви и е на път да разтърси Вселената.

Бдете, мили мои, да не го пропуснете и тържествувайте! Чудо невиждано ще се случи пред очите ви, но закономерно и истинско. Награда от Мене за всички ви – Нова, ясно начертана Посока на безкрайното ви бъдеще!

Мили мои, прекрасни деца, Светлоносци и Воини! Влязохте в Епохата на Истината! А Тя се отстоява само с много Сила, чест, достойнство, воля, търпение, смирение и огромна Любов, по-голяма и по-всеотдайна от тази, която в човешкия Свят познавате и някога сте си представяли. Може да ви се стори странно, че точно на Коледа ние, Архангел Михаил и Командир Ащар, сме тук с вас и се обръщаме към хората на Земята, упълномощени от Създателя на Творението.

Скъпи братя и сестри, всички в тези дни почитате раждането на Исус, който беше Велик Учител, дошъл да ви покаже на дело Чистата Божествена Любов, приемане, смирение и прошка. Но го направи не само с Любовта и Светлината си, а и с Мощта на Съществото си. Не само с Обичта и жертвоготовността на Сърцето си. Любовта му в целия ѝ блясък, посвещение и Могъщество не всички разбрахте, а и все още не проумявате. Тя не е просто приютяваща, нежна, добра, отзивчива, сговорчива и милостива. Тя е Мощ несравнима по своята Сила и Величие. Всички знаете предсказанието за повторното идване на Исус на Планетата и сред хората. Никога това не е било буквално предвидено обещание, не се заблуждавайте. При вас идва отново не Той, а онова, което не доразбрахте и погрешно тълкувахте, преиначихте във времето и изкривихте в своите схващания. А то е Истината! Изгрява на хоризонта Нейното Възраждане и Победоносно Завръщане! За да стане Тя ясна на всеки този път, безкомпромисно и без заблуждение. И Тя не пристъпва плахо, а навлиза в живота ви буйно и шеметно. Не с безкрайно щадящата смирена Любов на Исус, която някога не успяхте да оцените вие, мило човечество. Защото, ако бяхте осъзнали какво ви е дал Исус, сега щяхте вече да сте в други измерения. И нямаше да се налага „второто му пришествие”.

Победоносно крачи към вас Епохата на Силата, съчетана с Мъдростта и Любовта, заедно в служба на Истината! Различно време, различна Епоха, различна енергия и съответни решения! Нищо общо с досегашните от вас вземани и от нас компромисно приемани. Много щадящи, непоклащащи и непреобръщащи вашите възгледи, изградени позиции и Духовни вярвания. Налагаше се и го правехме, защото такова беше нивото ви. Но сега, време за маене няма! Абсолютната Истина в Душата на всеки трябва да заеме своето почетно място. Да залее човешката Същност, да изгрее в Олтара на Сърцето и оттам да обяви Себе си и заяви чрез Светлината си Принадлежността на всеки към Новото. Към Нея и всичките ѝ Притежания, както и качества, които я отстояват и налагат сред хората, Земята, Вселената, Цялото.

Родиха се Воините! Изгряха в безпощадната Чистота и Сила на безкомпромисната Вечна Единствена Истина! И слезе Бог и каза: „Да бъде! Това е! Амин!” И заля Земята и хората с Обичта си и отново изпраща тук Христовата Истина, изпълнена с Любовта, Мъдростта, грижата, но внедрена чрез Вярата и Надеждата, всеотдайността, Силата, избуяли от Светлината ѝ, от Мощта, Славата и Величието на Твореца и Съ-творците му. Христовата Любов, Мъдрост, Съзнание и енергия повторно ще шестват по Планетата, но с ясната видима Истина, с категоричността ѝ срещу заблудата. Смирената, жертвоготовна посветеност се сменя с осъзнатата последователност, Воля и Мъдрост на еволюиралата част от човечеството. И то сега поема отговорно своята роля да изнесе на плещите си Възхода на своята Раса и Планетата.

Щастието на Исус е безкрайно, радва се, ликува Сърцето, толкова любящо и саможертвено: „Човечеството пораства, готви се за Подвига, който аз сътворих сам навремето. Но това беше идеята, Замисълът, Волята на Всемилостивия ни и безкрайно обичащ Баща/Майка. Едно човечество, изгряло в Светлината на своето Първородно Великолепие, Истинска Същност и Божествена Цялост!”

За вашата цивилизация предстоят две изключително важни години – 2016 е Предвестната, а 2017 е Съдбовната Велика година. След това нищо вече няма да е същото, дори някой да иска да върне нещата назад, или да се опитва да замаскира и скрива Истината! Никога вече Съзнанието на човечеството няма да може да бъде манипулирано и отпращано в задънени криви улици по Пътя на Възхода му. Ще се случи Събитие, което ще ознаменува с Божествен химн Новата Ера! Ще възвести Победата на Духа над материята! И то ще държи винаги човешките умове будни, а Душите и Сърцата, изпълнени с Вяра, Любов и Истина!

Пресветло бъдеще крачи към вас, мили хора!
Радвайте се, чакайте, чеда мои и се обичайте! Да бъде! Амин!

Татко Бог, Архангел Михаил, Командир Ащар и Селфидона

Loading

Share:

One Comment

  1. Светла Велкова

    Благодаря от цялото си сърце! Много истинско и чисто,дълбоко докосващо,близко и познато! Изпълнени с истина,мъдрост и любов! Благодаря!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *