• Архив

ЗА МЕДИТАЦИИТЕ

      Мили приятели,  b060dc171aba3230aebd4c62202b8a02първо искаме да благодарим на всички ви за милите думи и отзиви под всяко наше послание и медитация. Радваме се, че нещата, които споделяме намират отзвук в Сърцата ви, защото ние ги правим именно за вас с цялата ни Обич и Всеотдайност.

     По повод на това, което пишете, че ви е трудно сами да осъществявате медитациите, а ви харесват и искате да ги правите, ви казваме следното, което се отнася за Ангелската медитация, която ви дадохме, но по принцип и за всички останали:

     Не си слагайте сами прегради с ума като мислите, че е нужно някакво специално ниво, или умения. Можете да се справите, сигурни сме в това, просто отворете Сърцето си и се отпуснете в мир със Себе си, с всичко и всички около вас, в тишина, покой и хармония. С радост в Душата и вяра в самите вас и най-вече в Ангелите, другите Същества от Светлина и Бог. Нищо не е нужно да правите, освен да ги призовете с искрено и чисто намерение, останалото го вършат те. От вас не се изисква да се напрягате, за каквото и да било, да се стремите буквално да повтаряте фразите от медитацията. Ангелите ще ви водят, те знаят как и винаги се отзовават, но само, когато ги помолите и пожелаете да общувате с тях. Затова просто ги поканете във вашето пространство. След като го сторите, се вглъбете в Себе си и се отдайте само на усещанията си. Наблюдавайте ги и регистрирайте, но без да анализирате. Не позволявайте на ума да взема превес и да ви занимава, изключете го напълно и се наслаждавайте на енергията, която ще ви залее и ще почувствате. Изпращат ви я Ангелите, тя идва от тяхната Божествена Светлина и от Безрезервната Любов на Сърцата им. И целият този Поток от вибрации се насочва към вас, облива ви, пречиства, изпълва, лекува и благославя. Това е достатъчно. Свържете се Сърце със Сърце – вашето с това на Съществото от Светлина, което призовавате (Ангелите, Архангелите и другите такива). Отдайте вашата Любов и благодарност към тях, към Светлината, Цялото и Бог и не мислете за друго. Вие сте в най-сигурните „ръце”, които можете да си представите, обгръщат ви и приютяват с нежност и топлота най-обичащите и всеотдайни „криле” от Светлина и Любов във Всемира.

     Ангелските медитации никак не са сложни, не са специални техники, които стриктно и точно да следвате, а са Божествен Благослов, който ви изпращат Ангелите с цел да ви защитят, подкрепят и насочат по вашия Път на израстване, както и за лечение на всички нива. Те са Зов да разтворите Същността си за тях, да им позволите да ви помагат и напътстват. И ако сами не се отказвате, твърдейки, че не можете да се справите и не си поставяте ограничения, всичко ще се случи с лекота и Благодат. Не се притеснявайте, опитайте! Заслужавате да си подарите това прекрасно изживяване, този вълшебен Ангелски дар като му позволите да дойде при вас.

С Обич, Селфидона

Loading

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *