• Архив

ИСТИНАТА ОТ ДУХОВНИЯ СВЯТ
ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО С ЛЮБОВ

12299243_934774343266057_6527779876747331117_n

     Мили приятели, радостни сме от факта, че нашите послания намират отзвук в човешките ви личности и Души. Този е верният начин за съвместната ни работа и взаимност по вашия Път към Висшите Измерения. Ние, Силите на Обединената Светлина, избрани да я представляваме пред вас, земните хора, и да работим с човешката раса, споделяме с много искреност и всеотдайност цялата си Мъдрост, Знания, опит, Енергия и Любов, които притежаваме. Посветили сме се изцяло в служба на вас, изпълнявайки Повелите на Бог в това Съдбовно и Велико Време. То е такова за вас, но и за всички, за цялата Вселена и огромното ни Обично Семейство на Светлината. Вие сте част от него, ние не ви делим, не го правете и вие. Не разграничавайте нито себе си, нито нас. Често ни е трудно да преведем на човешки език всичко онова, което се съдържа в Истината, правилата, категориите, понятията и кодовете на Светлината, които предаваме към вас, и с които искаме да ви запознаем.

Разбира се, че целта ни е само една – израстването на човечеството.

Стараем се подробно да разясняваме нещата, но това, което често на вас не ви е ясно, за нас се явява не просто понятно, а напълно естествено. Надяваме се, сте съгласни, че е нормално да е така, и никой не търси вини, нито критикува, или обвинява. Това са човешки триизмерни усещания и те са, отново твърдим, напълно обясними за сегашния етап от развитието ви. Но ние не можем само да ви галим с перце и казваме колко сте прекрасни и обичани. Това винаги го подчертаваме, но ако нямаше какво да учите, щяхте да сте Извисена цивилизация в някое от Висшите Измерения, нали?! С това имате ли несъгласие?! Хората лесно се обиждат и предпочитат да не им се казва Истината. А как тогава ще вървите напред?! А и ние уж сме тук в качеството на ваши Учители и досега сякаш нямаше разногласия по този въпрос, нито поводи за обиди и реакции, провокирани от тях. Сега забелязваме, че често погрешно разбирате поднесените неща. Най-малко ние сме тези, които можем да ги изопачим, или пък предадем на вас във вид, който да ви е удобен и да ви се хареса. Не очаквайте точно от нас това! То никога няма да се случи. Подобно поведение не е присъщо за Светлината, напротив. Тя, любящо, но с безпощадна Чистота и Сила, измъква тези, които искат и могат да бъдат спасени от мрака и заблудите. Никой не ви хока и не налага агресивно, каквото и да е. Ако отворите Сърцето си, ще почувствате не само Светлината, но и огромната Обич, с която ви заливаме. Само който силно и истински обича, желае за другия Просветление и живот в Абсолютна Истина. До такава степен, че се отдава всецяло на тази кауза. Никак не е лесна такава Мисия и като тълкувате неправилно и се сърдите, или обиждате, не ни улеснявате. А ние самоотвержено желаем да ви помогнем да прогледнете. Да постигнете това, което позволява потенциалът ви, защото той е огромен. Ние ви подкрепяме и вдъхновяваме, но май не всеки от вас иска да разбере това. Все се намират хора, които търсят в словата ни несъществуващи идеи и твърдения. А всичко е казано толкова точно, ясно и с цялата ни Любов. Освен това Истинските неща винаги са прости.

Ние не критикуваме, не обвиняваме и не насаждаме вини, не подтикваме към страдания и драми. Всичко си го правите сами. Словата ни са в служба на Истината, а тя не може да бъде казана меко и гальовно, щом ситуацията е такава, каквато е именно сега на Земята. Щом се ширят заблуди сред хората, невежество, его и страх, както и техните безброй производни, все някой от вас ще намери повод за недоволство, все за нещо да се хване, дума, която да не хареса и какво ли още не. Поводи за проява на човешко его, колкото щеш! Но нас това не би могло да ни учуди, или пък спре. Напротив, радваме се и ще ви обясним защо. Само кодовете и вибрациите на Чистата Божествена Светлина могат да провокират, когато навлязат във вас. Те разбутват точно онова тъмно кълбо вътре, което е най-закостеняло и носи старата енергия. Целят се точно и винаги улучват право там, където има нужда от най-много изчистване и Светлина. Вие може дори да се гордеете с нещо и да не си давате сметка, че то е тъмно и пречи, да го обичате и обгрижвате. Но Светлината винаги знае, тя не бърка, разпознава безпогрешно Себе си, своите производни и всичко онова, което е друго.

Чрез посланията от Светлината се случва именно това. Те носят в себе си определени честоти и настройки, енергии, които започват да преподреждат вашите схващания, усещания, вибрации, всичко. И това става чрез докосване, провокиране и разбутване, често дори разтърсване на духовния ви свят, който сте си изградили до този момент. Тя ще ви покаже дали правилно, според Божествените норми, той е изграден, или не. Ако нещо ви дразни, гневи, ядосва, приемате го лично, адресирано до вас, или пък кара егото ви да бушува, появяват се негативни мисли и чувства, отричане, злобни нотки, сравнение, идеи, че вие знаете и можете повече и по-добре, значи ние сме си свършили работата перфектно като проводници на Светлината и нейни Вестоносци. Тя е навлязла във вас и е започнала своя вихрен щурм в името на Истината. И той е само във ваша полза и е невероятен Дар, ако можете да го оцените. В такива моменти е най-добре да се смирите, вглъбите и оставите Прозрението да ви осени, вместо да тръгвате в битка за предварително изгубена кауза.

Знаете, рано, или късно, накрая Победата е винаги за Светлината. Защото Тя е Източникът на Всичко, Първоизворът, Началото и Краят. И всяко нейно Дете, дори и когато е заблудено, улавя вибрациите ѝ. А те съответно действат винаги за Негово най-Висше Благо и Добро!

Ние не сме учудени от всичко случващо се, повярвайте, наясно сме и подминаваме всеки опит за дребнави умувания, изяснявания и дълбаене в нищото, толкова характерни днес за вашия Свят. Жалко е, да, но продължава да съществува, въпреки че към Възнесение сте се устремили. Докато не изкорените първото обаче, второто няма как да се случи. Това са плодовете на вашето его, които все още берете, защото продължавате грижливо да го отглеждате. Щом сте поели Път към Възход и Извисяване, от него трябва да се откажете, да го изоставите като ненужен багаж, който само тежи и пречи. В него няма нищо градивно и ползотворно, обратното.

И така, нашите послания често провокират не само Душите и умовете ви, но и егото. Дори то винаги реагира първо, така е устроено. Озаптете го, толкова ли е трудно?! Защо веднага с него се втурвате да реагирате? Изчакайте, помислете ден, два, три, месец дори, нещата ще се избистрят, особено ако се научите нашите знаци да разчитате. Всички в Светлината сме ангажирани да ви учим и подкрепяме растежа ви, а вие сами си пречите и го спъвате. Новото Време дойде на Планетата, но то не е Времето за поредната ви илюзия. Предупреждаваме, защото има опасност някои от вас да бъдат уловени в поредния неин капан. Многократно заявихме, че Новите енергии са тези на категоричността, Силата, безкомпромисната Чистота във всичко и естествено, най-много що се отнася до Истината. Тя вече не може да бъде замазвана, скривана, изопачавана. И ние ви я поднасяме автентична, такава, каквато е. Критики в Нея вижда само егото ви, а иначе Тя е Благодат! Тези, които ще я доловят и направят усилие, ако е нужно, за да я проумеят и приемат, ще израснат. Новото Време е за тях! Не за онези, които продължават да спят, или в унес и самозабрава да ровят и търсят все скрити и несъществуващи неща. Особено вечни конспирации и опити за негативни програми. Спрете и прогледнете най-сетне! Пред очите ви всичко се променя, а вие в старите енергии, възгледи и догми стоите. Е, как ще ви е ясно, а и как ще повярвате тогава? Та вие сте се увили здраво като в пашкул с плевелите на негативизма, отрицанието, самолюбието. Егото ви е заело отбранителна позиция без някой да го напада. И вместо в Рождествената си Светлина да изгреете, вие сте решили, че с него светите и ще впечатлявате! Кого?! Епохата се смени и вече можете единствено себе си. Но скоро и тази ваша стара ненужна опора ще рухне. Тя е до основи прогнила и разклатена, но май само вие не виждате. Вярвате, че здраво сте се укрепили в измислена, построена от егото крепост. Крепост на собственото ви невежество, което считате за знание и помъдряване. Може би се налага да уточним, че говорим само за онази част от човечеството, което все още е в заблуда. Нима не е ясно и всичко твърде лично приемате?! Не подценяваме човешката раса, а напротив. Във всяко наше послание ви окуражаваме, насърчаваме и постоянно подтикваме да разкриете Истинската си Същност и да разгърнете целия си Божествен капацитет, който носите по наследство. Обясняваме ви колко Велика раса сте, че сте Деца на Могъщи Вселенски Цивилизации, носите техните гени и ДНК и дойде времето да проявите всичко това. А ние винаги сме плътно до вас и ви подкрепяме безусловно. Нима това пропускате в нашите послания и търсите все друго. Ние знаем защо се случва така, но е време вие да го разберете и приемете най-сетне, а не все да реагирате. Защото това, което надига глас във вас, не сте всъщност вие, Истинските, Същностите ви от Светлина, а е отново човешкото ви его.

Някои хора така са се вдъхновили от еуфорията на всичко прочетено, научено, че са повярвали в собствената си значимост и „Просветление”. Не, мили наши приятели, то се постига със смирение, Чистота и жертвоготовно посвещение, водено само от Любов. И се изисква огрома смелост, воля, Сила и търпение. И Пътят към него не е външен, а вътрешен. Не знанията отвън, чуждия опит и информация, без значение колко вярна и велика е тя, ще ви водят. Ще го направи Мъдростта на Съществото ви, Светлината на Същността ви, извираща от дълбините на най-съкровеното пространство на Сакралното ви Сърце, там, където е Детето на Бога във вас. Там са Знанията, Истината, Любовта, Мъдростта, Силата, Всичко. Когато стигнете до него, пътувайки към Себе си, когато влезете и останете в това пространство завинаги, ще можете да претендирате за израстване. Но тогава и никой не ще ви оспорва Правото да Бъдете и Знаете, защото Майсторството е Мощ, която залива наоколо всичко. И е крайно време да уточним, че Мощта не е нито агресия, нито използването на сила по човешки критерии. Мощта в Светлината е термин, който обозначава постигане на Високо ниво на вибрации, Съзнание, съчетани с яснотата и знаенето Кой точно Си, какво и защо правиш. Мощта е сбор от Мъдрост, Любов, Сила и Смирение в Едно. А те носят всички свои останали притежания като Воля, търпение, толерантност, прозорливост, дълбочина, искреност, честност и прочие. Майсторът се води и мотивира от Любовта, за да дарява Мъдрост и Светлина и чрез Силата си да отстоява безкомпромисно Божествената Истина.

А Тя, Истината, е Единственият Закон!

Превърнете я в свое верую и Цел и никога няма да сбъркате. Няма да се чувствате подведени, обидени, наранени и объркани. С Истината в Сърцето, болки и страдания няма. Те са присъщи само за тези, които все още не са я постигнали и не са разгърнали Потенциала на Съществото си. А той е наистина не само великолепен, но и огромен, както и неподозиран от вас, вълшебен и чудотворен. Този Път към Сърцето ви е само ваш и там ние не можем да ви държим за ръце, или пренесем директно до Центъра. Трябва да го извървите сами, за да откривате едно по едно съкровищата му. Всяко от тях е поредното зрънце в броеницата на Вечното ви съществуване в Творението. То е безкраен кръг, точно като нея и това, което сега държите в ръце(настоящия ви живот), е поредното, което опознавате и преминавате нататък. Идва следващото, а след него друго. И всяко е красиво посвоему и различно, макар и еднакви на пръв поглед.* Но това е само външното, което виждат очите. Когато изучавате подробно дадено зрънце, вие сякаш се сливате с него, ставате едно Цяло, защото му отдавате своята Любов и Светлина. И от тях то се преобразява в самороден бисер. Превърнете цялата си броеница в бисери и тогава ще видите Бог. Всеки бисер ще грее и свети и излъчваната от тях Светлина ще се слее в Едно. И вместо броеница, вие ще имате искрящо кълбо от Любов, Светлина, Мъдрост и всичко останало, което всъщност е Бог! И то е ваше, защото там, в тези бисери, има частица и от самите вас. Вие я подарихте доброволно с толкова Обич, Чистота и всеотдайност, преминавайки и изучавайки всеки един от тях!

И накрая открихте Бог! Но така всъщност намерихте Себе си! Защото вие сте всичко това!

Вие сте Богът във вас и Той сте вие! Амин!

Бъдете Благословени!

* Все сте на Земята и все в човешки вид, визираме поредицата ви от инкарнации. Но когато приключите с кармата на тази Планета и излезете от колелото на преражданията, свързани с нея, се устремявате към поредното си съществуване в Нови Измерения, Светове и Галактики, или оставате в Светлината по ваш избор. Но сте вечно Присъстващи в Божественото Творение и осъществявате най-Великолепното и Вълшебно Пътешествие на Съществото си, докато стигнете етапа за цялостно и окончателно Обединяване с Бог.

С Обич, Селфидона, Архангел Михаил, Архангел Метатрон и Извисени Учители от Галактическия Център, специално работещи със Земята

Loading

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *