• Архив

ЗАЩИТНИЦИ НА ИСТИНАТА И СВЕТЛИНАТА.
ПРИЗИВ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ МОГЪЩИТЕ АНГЕЛСКИ ВОИНИ

12366278_936505836426241_8276875345300618849_n

     Мили хора, да, Новото дойде! Но не, за да затвърди добре познатото ви старо, не да ви остави в собствените ви остарели сладникави представи за Духовното и Божественото, а да преобърне изцяло вижданията ви за тях! Те ви понасят в инерцията на досегашния ви сън и илюзия и още по-дълбоко ви успиват, вместо да ви пробудят и предоставят Истината, с която да тръгнете към Възхода си – личен и Общ.

Всичко, с което бяхте свикнали, и което знаехте досега, се руши и празното му място се попълва от Новото. Вашите познания бяха непълни, откъснати парчета от Истината, от мащабната цяла картина. Поради това те лесно се изопачаваха, деформираха и ви оставяха в обърканост, в която вие все търсехте как да подредите целия пъзел. Но от него основни части ви липсваха, затова не успявахте. Цялата Истина не достигаше до вашия Свят, тъмните пречеха и манипулираха, но и човешките Души тънеха в забрава за Себе си, в мрак и заблуди. Дълго време злото шестваше необезпокоявано през вековете на вашето човешко Присъствие. Отделни проблясъци от Светли Искри и прозрения се опитваха да си пробиват път сред тежката плътна тъма и нейната енергия. Преминахте много битки, безброй изпитания. Издържахте, за което се прекланяме пред вас. И стигнахте дотук, успяхте да стъпите на финалната права, за да се срещнете очи в очи с Божествената Истина. Тя търпеливо ви чакаше и обичаше, подкрепяше през цялото време. И сега, когато протяга към вас ръце, за да ви приветства и дарява със своите Знания, бленува съ-творчество и Светло партньорство с вас, не я загърбвайте, не я подминавайте, само защото все още напълно не я долавяте. Често и не я разпознавате. А толкова мечтаехте да се срещнете с Нея и да я придобиете! И това ви крепеше през тежките мрачни години в поредицата трудни инкарнации за вас на Земята. И сега, все още увлечени в старите навици и привички, модели на мислене, шаблони, насаждани в ума ви хилядолетия, вярвате, че имате всичките отговори. И щом за Новото просто заговорите, то автоматично ще стане такова. Старите думи, термини, методи и енергии за Нови обявявате.

Не правете тази грешка, мили мои! Не влизайте отново в илюзията!

Истината не може да се бори с вас. Тя е Светлина и няма агресия, нито налагане и насилие. Тя търси вашата Светлина, за да обедини вибрациите си с Нея. Да се слеете в неделимо Цяло, което ще отстоява твърдо и смело Бог и Неговите Закони на Планетата. Новаторите са не тези, които удобно и гальовно отново само за Любовта, грижата, подкрепата и прошката ви говорят. Това го знаете и то е естествено, не подлежи на коментар и разискване. Вече би трябвало да е дълбоко внедрено в Сърцата ви. Ние върху него ви молим да градите и това все се опитваме да обясняваме. Пуснете закостенялата тесногръда схема, която сте построили в главите си, и която ви кара все обгрижване, нежност, съчувствие и едва ли не състрадание да очаквате и помощ да търсите.

Та вие пораствате! Надграждайте, а не чакайте! Разгърнете Силата в Себе си и Потенциала на Божеството, което Сте и всичко това носите по Рождение! Не отричайте и не заставайте срещу Истината и Новото, само защото още не ги разграничавате и разбирате!

Иначе ще създадете поредния парадокс във вашия Свят и вместо към Светлина да вървите, ще затвърдите триизмерната енергия на дуалността и заблудите. От тях искате да избягате, а на дело какво всъщност правите?! Разтворете широко Сърцата си, не робувайте с преднамереност и предубеденост отново на старото, мислейки, че го променяте. Освободете се от него изцяло и завинаги! Бъдете истински търсещи и творци на Новото Време! Не хлопвайте тежко вратите пред Истината и най-вече пред Новото, а се отворете за тях, разгърнете Любовта и Единството, пуснете Потока на Светлината дълбоко в Себе си. Не оставяйте само да ви облее, погали, а я внедрете във вас навсякъде. Не на повърхността да я държите, за да я показвате, а да изгрее отвътре, от недрата на Същността ви и Божествения Зародиш в Сърцето ви. Да се превърне в огромно ярко кълбо, което да обхване вас целите. Да станете самоходен фар от Светлина, който залива и променя всичко наоколо, знаейки и отстоявайки смело и самоотвержено Истината! Така във вас ще се родят Воините – силните, безкомпромисни с всичко, което не е Светлина, защитници на Божественото!

Изгря тяхната Ера! И това е Новото! А то е Еволюция в придвижването ви по Спиралата! Сменя се не парадигма, а цяла Епоха, как искате стари каузи и доктрини в нея да важат?!

Забравете предишните, пасивни, компромисни, омекотени, улеснени подходи. Те свършиха своята работа. А сега е време за Новите – действеност, Сила, безпощадна Чистота и искреност, грижа за Общото, не толкова личното, категоричност, недвусмисленост, Единение и всеобщо Просветление. Само с Истината напред като щит и оръжие и с още по-високите вибрации на Любовта в Сърцата си. Тази, която желае за Всички и Цялото Възход, Благодат и Завръщане в Светлината. И затова се посвещава изцяло, всеотдайно до себепожертване на Делото и Победата.

Нека Истинската Духовност и Новите Повели на Времето бъдат ваш Път и живот!

Направете крачката, преминете границата на застоя и илюзията, че сте в Новото и наистина влезте в него Сега! Бъдете честни, достойни, храбри, волеви, не се страхувайте да отстоявате Истината и да ѝ служите! Това е Посоката на Новата Епоха за Земята и човечеството! Проявявайте Мъдростта си във всяко действие, Осъзнатостта и увереността, че Изразявате Бог и Светлината! Винаги бъдете техните най-верни Стожери, Защитници и Пазители!

Вие сте Воините на Новата Епоха! На добър час! Бъдете благословени!
С цялата си Обич и Вяра във вас, Архангел Михаил, Предводителят на Ангелските Воини и Селфидона, Пазителката на кодовете и шифъра на Светлината

Loading

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *