• Архив

ЕЗИКА НА СВЕТЛИНАТА

12243377_925814850828673_5616709913147996274_n

     Светлината е Мъдрост и когато изпращаш послания от и в Нейно име, ти не може да си позволяваш да бъдеш хаотичен, повърхностен, а още по-малко езиково неграмотен. Всяка дума, сричка, дори препинателен знак, щом превеждаш на човешки език този на Светлината, има своето значение и място в предаването на конкретния Смисъл, Истината и точната вибрация. Иначе просто се въртят в пространството и се повтарят до безкрай заучени думи и фрази, без те да получат съответстващата им дълбочина и съдържание. И за жалост, най-много се използват най-ярките и значими символи като Любов, Светлина, Мъдрост, Чистота, които носят в Себе си най-Висшите качества и Проявления на Бог, но поради масовата и неосъзната Истинска употреба, се обезличават. По този начин се губи енергията, вложена в тях от Първоизвора. Ако тя е там и се излъчва чрез чистото им приложение и съчетаване помежду им, тогава прониква и разтърсва, или гали и нежно повежда читателя (слушателя) към Вълшебните Светове на Духа. Душата резонира и жадно попива вибрациите им, които като Светлинна музика я потапят в свойствени за нея октави, връщат я У Дома. Любящите и топли ноти на тази прекрасна Космическа мелодия лекуват, пречистват, успокояват, или пък вдъхновяват, зареждат. Дават точно това, от което имате нужда. Във всеки момент то може да е различно, но винаги е вярното, уловено от фините струни на вашето Сърце, което по рождение е настроено на тези честоти. И всичко най-характерно за вас като Същество се отключва и отприщва вашата Светлина като мощен буен Поток, който е част от Общия, Божествения. А Душите ви са посредниците, които ви повеждат към най-съкровените кътчета и дълбини на Същността ви. Спомените се завръщат, впоследствие кодовете на Светлината, навлезли във вас, като най-точният ключ на Скъпоценно Златно ковчеже се завъртат в ключалката и отключват всичко онова, Което Сте по рождение и произход от Светлината и Бог. Освобождават прекрасното ви Истинско Себе, държано дълго затворено под опеката на човешкия ви ум, забрава, догми, стереотипи и наложени вярвания. Закостенялостта отстъпва място на Знанието, Силата, Любовта и Мъдростта. А вие се раждате отново в Свободата и Истината на собственото си Величие и Божественост! И откривате там, в Сърцето си, най-свидния, мил и свят Дар от Създателя – вашия Свещен Граал, Първородната Искра, Първозародиша на Вечния Божествен Дух във вас.

     Може би ви се струва, че това е чудо, нали? Но не е, то е най-истинското и закономерно последствие от Пробуждането ви. Вашата собствена Светлина изгрява, сияе и свети с Чистия Първороден Блясък в Сърцето ви и оттам се излъчва, потапя ви целите, а после Всичко и Всички наоколо. Трепти и прониква, сипе се като милиони ярки светулки, жива, искряща. Благославя, обича, променя, възражда ви и съгражда Новия Свят. Свят на Чистота и Любов, взаимност, доверие, щастие, изобилие и просперитет!

     За всички, в радост и всеобща Благодат!

     Въздига и възвисява човека и той заема своето уникално място в Творението, което му се полага по наследство и произход! Амин!

     С обич, Селфидона

Loading

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *